Δημοφιλή

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Εκλογές στην ΕΥΠΣ Αττικής

 


Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία της ΕΥΠΣ Αττικής στις 11,12 και 13 Μαρτίου 2022.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε αυτούς που επέλεξαν το ψηφοδέλτιό μας και μας στήριξαν σε μια κρίσιμη καμπή για το κίνημα και το Π.Σ. γενικότερα.

Οι εκλογές διεξήχθησαν συνδυαστικά με φυσική κάλπη και μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία διεξήχθη στις 11/3 και η ψηφοφορία με φυσική κάλπη στις 12 και 13 Μαρτίου.

Η παράταξή μας αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στη φυσική κάλπη. Το νεόκοπο και ομιχλώδες σύστημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που διενήργησε ιδιωτική εταιρεία επ’ αμοιβή δεν έπεισε, πρωτίστως με ευθύνη των διαχειριστών της ΕΥΠΣ Αττικής και λόγω των ανεξέλεγκτων δεδομένων που χορηγήθηκαν στην εταιρεία επιλογής τους (πχ εκλογικός κατάλογος) και μόνη πιστοποίηση ένα τετραψήφιο κωδικό με SMS (όποιος προλάβαινε ψήφιζε).

Αποδεχόμαστε το αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και ας μη μας ικανοποιεί και όσο και αν μας θλίβει η συγκεκριμένη διαδικασία δε θα στραφούμε κατά κανενός. Καλούμε ωστόσο άπαντες, αν πραγματικά θέλουμε την επόμενη μέρα να μην απαξιωθεί και εκφυλιστεί το κίνημα να είμαστε σοβαροί και αξιόπιστοι και να λειτουργούμε πάντα στο φως.

Έστω και σε αυτές τις συνθήκες το άθροισμα φυσικής κάλπης και ηλεκτρονικής ψηφοφορίας φέρνει την παράταξη μας να διπλασιάζει τις δυνάμεις της.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά, θα σας δικαιώσουμε και θα ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη σας.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΠΠ

0 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.