Δημοφιλή

Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021

Επεισόδιο 1ο

 


Στην υπηρεσιακή και συνδικαλιστική μας διαδρομή ακολουθούμε απαρέγκλιτα ότι προστάζει η ηθική και το δίκιο με συνέπεια και σεβασμό  προς όλους και όλα. 

Στην κατεύθυνση αυτή και σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσής μας σχετικά με τη Πυροσβεστική Ακαδημία το επόμενο διάστημα θα παρατεθούν διάφορα στοιχεία 
ξεκινώντας σήμερα με το 1ο που είναι ίσως το ηπιοτερο από νομικής πλευράς.
   Στη προηγούμενη ανακοίνωση μας μιλήσαμε για απαξίωση και προσβολή του θρησκευτικού συναισθήματος. Τον Φεβρουάριο, πριν πέντε μήνες δηλαδή, υπηρεσιακό όχημα (φορτηγό) με συρματόσχοινο τράβηξε και κατεδάφισε το καμπαναριό από το εκκλησάκι που βρίσκεται στον αύλειο χώρο της σχολής. Προφανώς η προσβλητική αυτή ενέργεια για το θρησκευτικό συναίσθημα των σπουδαστών και του προσωπικού της σχολής έγινε με εντολή του διοικητή της σχολής.
    Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια  πέρα από την ασέβεια που τη χαρακτηρίζει δημιούργησε αλγεινή εντύπωση στους εκκλησιαστικούς κύκλους της περιοχής αλλά και γενικότερα.Αύτη η ενέργεια δυστυχώς πλήττει τη σχολή και το Σωμα.
   Στα επόμενα επεισόδια θα παρουσιαστούν στοιχεία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον , στη βάση  της αρχικής μας ανακοίνωσης , με νομική και ποινική διάσταση.
Ότι προστάζει η ηθική και το δίκιο. ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.       
  
                                       Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΠΠ Αττικης  


Ακολουθεί σχετικό δημοσίευμα άλλης ιστοσελίδας και video από τη κατεδάφιση .
 


Δείτε το βίντεο
0 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.