Δημοφιλή

Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ κ. ΠΕΤΡΟΥ

 


Μετά από καταγγελίες και διαμαρτυρίες συναδέλφων που υπηρετούν στην Πυροσβεστική Ακαδημία, και φυσικα τη διακρίβωση τους, διαπιστώνεται ότι πράγματι η Πυροσβεστική Ακαδημία λειτουργεί με όρους πεζοδρομίου και ως σύγχρονο κολαστήριο. Πρωταγωνιστής , κατευθυντήριος νους και αποκλειστικός υπεύθυνος ο Διοικητης της, Υποστρατηγος Σπυρίδων Πέτρου. Από τη πρώτη στιγμή ο κος Πέτρου, συμπεριφερόμενος σε συναδέλφους με 25 και 30 χρόνια υπηρεσίας, σε δόκιμους αριστούχους των πανελληνίων εξετάσεων με ύβρεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς με χυδαιότητες και πεζοδρομιακους όρους με προσβολές και μεταμεσονύχτιες καταδρομικές εφόδους λες και φαντασιώνεται έφοδο στο υπό κατάληψη από φοιτητές πολυτεχνείο, ακόμη απαξίωση και προσβολή του θρησκευτικού συναισθήματος περιλαμβάνει η ατζέντα του Διοικητή της σχολής που δυστυχώς δεν έχει αντιληφθεί ή αδυνατεί να αντιληφθεί ποιος είναι ο ρόλος του Διοικητή και μάλιστα του Διοικητή της σχολής.
Αυτά και άλλα πολλά συνθέτουν τα έργα και τις ημέρες του κου Πέτρου στη σχολή στην οποία όπως και ο ίδιος δηλώνει δεν αντέχει και θέλει να φύγει. Μέχρι να φύγει όμως δεν έχει κανένα δικαίωμα να στραπατσαρει συνειδήσεις , ανθρώπινες ψυχές , να συμπεριφέρεται σα να έχει την ευθύνη σε στρατόπεδο συγκέντρωσης αιχμαλώτων πολέμου που και σε τέτοιο να ήταν μάλλον θα λογοδοτούσε στη δικαιοσύνη για τις πράξεις του, όπως θα γίνει και τώρα με τις νομικές ενέργειες που έχουν ήδη δρομολογηθεί και τις μηνύσεις που θα του υποβληθούν.
Επιπλέον καταστρέφεται ο σκοπός και το αφήγημα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και καλούμε τη φυσική και πολιτική ηγεσία να παρέμβουν πριν οδηγηθούμε σε καταστάσεις που θα εκθέσουν το Πυροσβεστικό Σώμα ανεπανόρθωτα.


Η Γραμματεία της ΑΕΠΠ Αττικής

0 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.