Δημοφιλή

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ Μετά από περίπου τετράμηνη αναβολή λόγω της πανδημίας ξεκινά η εκλογική διαδικασία για τα υπηρεσιακά συμβούλια αποσπάσεων -μεταθέσεων.

Η παράταξή μας συμμετέχει στη διαδικασία με 112 υποψηφίους , αντιπροσωπευτικό ψηφοδέλτιο από γεωγραφική και υπηρεσιακή άποψη και με πολύ σεβασμό σε όλα τα ψηφοδέλτια και όλους τους συναδέλφους δηλώνει :
Αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε τους πολιτικάντηδες, και μάλιστα παλαιάς κοπής , τις πρακτικές και τους εκβιασμούς τους και είμαστε σίγουροι ότι οι συνάδελφοι θα τους τα επιστρέψουν.
-Δεν αξίζει και δεν τιμά τον εργασιακό μας κλάδο η πόλωση  και η νοσηρότητα που έχουν δημιουργήσει ορισμένοι, προσπαθώντας μέσα απ' αυτή τη διαδικασία να ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία και το εγώ τους.
-Συνεχίζουμε αταλάντευτα με εντιμότητα και μετριοπάθεια αποδεικνύοντας στη πράξη το σεβασμό στη άλλη αποψη , τη γενναιότητα να αναγνωρίσουμε και να υποστηρίξουμε θετικές πρωτοβουλίες από άλλους σχηματισμούς , μένοντας προσηλωμένοι στη βοήθεια και τη προσφορά στο συνάδελφο.
-Βασική μας λειτουργία, η καθημερινή προσωπική επικοινωνία με συναδέλφους ανά τη Ελλάδα, ενημερωνόμαστε , ενημερώναμε, αναδεικνύαμε προβλήματα βοηθήσαμε όπου και όσο μπορούσαμε. Έτσι θα συνεχίσουμε.
-Την επικοινωνιακή αθλιότητα και το εμπόριο ελπίδας τα αφήνουμε στους τυχοδιώκτες του χώρου. Χωρίς φανφάρες και ψεύδη με ειλικρίνεια και σεβασμό. Άλλωστε ο καλύτερος τρόπος να πεις κάτι είναι να το κάνεις. Έτσι θα συνεχίσουμε.
Τα υπόλοιπα μετά τις εκλογές όταν θα πέσουν οι μάσκες και θα αφαιρεθούν οι περικεφαλαίες.

                                                       
  ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ  
0 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.