Δημοφιλή

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Κοινοποίηση ομόφωνης απόφασης-αιτήματος του Δ.Σ. της ΕΥΠΣ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ σχετικά με παραβίαση της νομοθεσίας περί πυρασφάλειας αεροδρομίωνΠρος : Διοίκηση 2ου Πυρ. Σταθμού Κέρκυρας.

Κοινοποίηση : ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ιονίων Νήσων.
ΔΙ.ΠΥ. Ν. Κέρκυρας.
Fraport Greece CFU.
Y.Π.Α. Κέρκυρας.
Μέλη Ένωσής μας.Θέμα : « Αίτημα Θεραπείας »

Εγκαλούμε στη νομιμότητα, την Διοίκηση του 2ο Π.Σ. Κέρκυρας για την πρωτοφανή στα χρονικά παροχή υπηρεσιών πυρασφαλείας αερολιμένων από το Πυροσβεστικό Σώμα, για την παράνομη διαταγή από τον Υποδιοικητή του Σταθμού προς τον Αξιωματικό Υπηρεσίας βάρδιας φυλακής της 15ης Νοεμβρίου 2017, για διάθεση πυροσβεστικού οχήματος (πυροσβεστικό όχημα αεροδρομίων), στην ιδιωτική εταιρεία καυσίμων ανεφοδιασμού αεροσκαφών Gissco, που πραγματοποιούσε με υπαλλήλους της, καθαρισμό υπόγειων δεξαμενών της.
Δεν προκύπτει από καμία νομοθετική διάταξη, προληπτική πυροπροστασία σε ιδιωτικές εταιρείες καυσίμων ανεφοδιασμού αεροσκαφών που εδρεύουν εντός αερολιμένων, παροχή υπηρεσιών πυρασφαλείας αερολιμένων από το Πυροσβεστικό Σώμα,

ΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ την εναρμόνιση και τήρηση της κείμενης νομοθεσίας από τον φορέα διαχείρισης (Fraport Greece) του Αερολιμένα CFU, όπως μας διατεθεί μεταφρασμένο στα ελληνικά το νομοθετικό πλαίσιο και απαιτήσεων που προκύπτουν από την συμβατική υποχρέωση του Πυροσβεστικού Σώματος με την Fraport Greece , καθώς και έλεγχο για την ορθή εφαρμογή της νομοθεσίας από τον Kρατικό ελεγκτικό φορέα Υ.Π.Α.


                                                                         Για το Δ.Σ.
της Ε.Υ.Π.Σ. Ν. Κέρκυρας

Ο                                                                                   Ο
     Πρόεδρος                                                              Γεν. Γραμματέας
                    ΜΑΖΗΣ Θ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                          ΛΕΙΣΟΣ Ν. ΙΩΑΝΝΗΣ

0 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.