Δημοφιλή

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Συμμετοχή των εργαζομένων στο πιο στρεβλό μηχανισμό του δημοσίου στις κινητοποιήσεις της Δ.Ε.Θ.


Καλούμε τους συναδέλφους που εργάζονται στο πιο στρεβλό μηχανισμό του δημοσίου να δώσουν μαζικό και δυναμικό παρόν στις κινητοποιήσεις της Δ.Ε.Θ.

Όλοι μαζί.Αυτοί που μπήκαν με διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, με πανελλήνιες στις σχολές Αξ/κων, αυτοί που παραβίασαν πόρτες, παράθυρα ,υπόγεια, μπήκαν στη πυροσβεστική και τη κατέστησαν κομματικό μηχανισμό.

Ας αφήσουμε για λίγο τις πυρκαγιές και τις παροχές βοήθειας. Έτσι κι' αλλιώς είμαστε ανεκπαίδευτοι και αναποτελεσματικοί.Λίγη υπομονή,άλλωστε έρχεται φθινόπωρο και επιπλέον θα έρθουν Αμερικάνοι να μας εκπαιδεύσουν, ξέρουν αυτοί.

Πάμε να συναντηθούμε στη Θεσσαλονίκη, να επεξεργαστούμε ξανά τις προτάσεις μας , να βρούμε τις σωστές λύσεις να νομοθετήσουμε να τελειώνουμε.

Κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί ότι χρειάζονται αλλαγές και βελτιώσεις.Ανεξάρτητα από το ποιος ευθύνεται για τις όποιες παθογένειες του Π.Σ., η ηγεσία του Υπουργείου έπρεπε να είχε προχωρήσει ήδη σε αλλαγές δομών και προσώπων.Σε κάθε περίπτωση όμως πρόκειται για ατυχείς και άκαιρες δηλώσεις.Ελπίζουμε τουλάχιστον να ειπώθηκαν σε μια στιγμή ανθρώπινης αδυναμίας ή σύγχυσης.

Μακάρι να μην είναι στραβός ο γιαλός και να διορθωθεί και το αρμένισμα.


Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΠΠ

0 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.