Δημοφιλή

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ


Πριν ένα μήνα περίπου γνωστή ιστοσελίδα δημοσίευσε ανώνυμη καταγγελία για στέλεχος της πυροσβεστικής με τίτλο: ''δεν δήλωσε το διαζύγιο και λάμβανε επιδόματα και μόρια''. Στην ιστοσελίδα παρατίθεται η ανώνυμη καταγγελία και μεταξύ άλλων σχολιάζεται: ΄΄ θα διερευνήσουμε το θέμα από την άλλη πλευρά για μία απάντηση και αντιπαράθεση επιχειρημάτων''.


Στο διάστημα από τη δημοσίευση της ανώνυμης καταγγελίας μέχρι και σήμερα μια σκιά υπάρχει στο Π.Σ. Αναπάντητα ερωτήματα που προσβάλουν,σπιλώνουν και δηλητηριάζουν το κλίμα σε μια κρίσιμη συγκυρία για το Π.Σ. και ολόκληρη την κοινωνία.
Αυτά τα πράγματα δεν είναι για ιντερνετική ''αντιπαράθεση επιχειρημάτων '' δημιουργία εντυπώσεων, πυροτεχνήματα και ιντερδικαστήρια.
Αυτοί που νομίζουν ότι έχουν στοιχεία και αναγορεύονται ως αυτόκλητοι υπερασπιστές της ηθικής και του δικαίου να τα καταθέσουν στους αρμοδίους , να γίνει έρευνα και να αποδοθεί δικαιοσύνη.
Δικαιοσύνη σε κάθε κατεύθυνση, είτε προς την ακρίβεια των καταγγελλομένων είτε προς τη συκοφαντική δυσφήμηση.
Προχωρήσαμε σ' αυτή την ανακοίνωση γιατί πλήθος ερωτημάτων ,σχολίων και υπαινιγμών φτάνουν στ' αυτιά μας δημιουργώντας μια νοσηρή κατάσταση.Περιμέναμε ένα μήνα μήπως οι ''ανώνυμοι καταγγέλλοντες'' και οι ''δημοσιοποιούντες'' την καταγγελία δώσουν μια εξήγηση στην κατεύθυνση αποκατάστασης της καχυποψίας, της νοσηρότητας , της σωστής και δίκαιης δρομολόγησης ή και της συγνώμης.Μάταια όμως αφού η ανευθυνότητα και τα πυροτεχνήματα περισσεύουν .
Όχι άλλη λάσπη στον ανεμιστήρα.Τελεία και παύλα.


Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΠΠ0 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.