Δημοφιλή

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Ανακοίνωση-Κάλεσμα της Α.Ε.Π.Π.


Όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερη ανακοίνωσή μας δεν ωφελεί το κίνημα και βλάπτει την ενότητα να απαντάμε στη βιομηχανία ψευδών και προπαγάνδας της ΕΑΚΠ.

Δυστυχώς γι' αυτούς την απάντηση την έδωσαν και τη δίνουν οι συνάδελφοι γυρνώντας την πλάτη στο διχαστικό και διασπαστικό τους λόγο αλλά και στην πρακτική τους και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα τόσο στο τελευταίο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο όσο και στις εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια μεταθέσεων όπου η αποδυνάμωση της ΕΑΚΠ είναι ραγδαία.
Αναφορικά και μόνο για το Δ.Σ. της ΠΟΕΥΠΣ στις 13/2 και την κατηγορία για φραστική επίθεση με ''χυδαίο υβρεολόγιο'' θα πούμε μόνο ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός εκτελεστική γραμματεία της ΕΑΚΠ ,εσύ στραβά αρμενίζεις.Κυρίως δεν είναι σωστό να ψεύδεστε να λασπολογείτε και να συκοφαντείτε.Γι' αυτά κατηγορήστε και τέτοιους χαρακτηρισμούς απεύθυνε ο εκπρόσωπος της ΑΕΠΠ στον εκπρόσωπό σας που για εσάς συνιστά χυδαίο υβρεολόγιο.
Στη σκληρή καθημερινή πραγματικότητα και όχι στη σφαίρα του φαντασιακού,πάντα στην ελληνική γλώσσα οι χαρακτηρισμοί αυτοί σημαίνουν:

ψεύδομαι: λέω ψέματα,παραπλανώ ,αποκρύπτω την αλήθεια.
λασπολογία: κακόβουλη διάδοση ανυπόστατων φημών εναντίων κάποιου,προσπάθεια σπίλωσης με συκοφαντία.
συκοφαντία: ψευδής κατηγορία που εκτοξεύεται ηθελημένα με σκοπό να βλάψει κάποιον.

Αρκετά όμως μ' αυτά.Η ζωή σας διαψεύδει και θα συνεχίσει να το κάνει. Εμείς σας συγχωρούμε και σας καλούμε με δεδομένα τα μεγάλα προβλήματα του Π.Σ. να ενωθούμε, με σεβασμό στις όποιες διαφορετικές προσεγγίσεις μας, να παλέψουμε από κοινού λέγοντας πολύ απλά ότι πιο πολλά μας ενώνουν παρά μας χωρίζουν και η ενότητα του κινήματος είναι πιο πολύ αναγκαία από ποτέ.
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους συναδέλφους να δώσουν δυναμικό παρών στις 22 Φλεβάρη στο Σύνταγμα,ΟΧΙ με το μπλοκ και το πανό της ΑΕΠΠ. Εμείς δεν θα έχουμε δικό μας μπλοκ και πανό. Θα είμαστε και πρέπει αυτή την ώρα ΌΛΟΙ να είμαστε με το μπλοκ των ένστολων, των πυροσβεστών, της ενότητας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 22 ΦΛΕΒΑΡΗ ΩΡΑ 17:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΠΠ0 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.