Δημοφιλή

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ.....
Θερμά ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για τα υπηρεσιακά συμβούλια μεταθέσεων-αποσπάσεων, ανεξάρτητα από το ''υποχρεωτικό'' της συμμετοχής.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους που επέλεξαν το ψηφοδέλτιό μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους αντιστεκόμενοι σε πρωτόγνωρες μεθοδεύσεις, σε μια ούτως ή άλλως με τον τρόπο που διεξάγεται, αμφιλεγόμενη διαδικασία. 
Η παράταξή μας στη δεύτερη μόλις συμμετοχή της σ'αυτή τη διαδικασία, μεταξύ πέντε παρατάξεων και πέντε μεμονωμένων υποψηφίων, για λίγες ψήφους σύμφωνα με την καταμέτρηση ,την οποία αποδεχόμαστε παρά τις ενστάσεις μας για τη διαδικασία,δεν κατάφερε να κερδίσει τη μία από τις δύο έδρες του συμβουλίου. 
Πάρα ταύτα δε μπορούμε να κρύψουμε την ικανοποίησή μας για το αποτέλεσμα αφού βγαίνουμε πολύ ενισχυμένοι χάρη στην εμπιστοσύνη και τη στήριξη των συναδέλφων.
Μ΄αυτή την εμπιστοσύνη και τη στήριξη θα συνεχίσουμε στη πρώτη γραμμή, αγκαλιάζοντας όλους τους συναδέλφους και παλεύοντας για το ''ωραίο και τ΄ αληθινό'' μέχρι την τελική νίκη. 0 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.