Δημοφιλή

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Ανακοίνωση-Ενημέρωση σχετικά με παρέμβαση μας στη συνάντηση μελών του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Αττικής, με τον Περιφερειάρχη Αττικής
Α.Ε.Π.Π. Αττικής
Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 Η παράταξή μας συνεπής και σταθερά προσηλωμένη σε αυτά που πρέπει να υπηρετεί και για τα οποία τιμήθηκε με την ψήφο των συναδέλφων στη Αττική, θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους για τα μικρά και τα μεγάλα, για τα προσωπικά και συλλογικά προβλήματα της πυροσβεστικής καθημερινότητάς τους.
 Το ελάχιστο που είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε είναι να ενημερώνουμε τα μέλη της Ε.Υ.Π.Σ. Αττικής, για κάθε δράση και παρέμβαση της παράταξής μας, αλλά και της Ένωσης Αττικής.  Στο πλαίσιο αυτό σχετικά με την συνάντηση μελών του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Αττικής, με τον Περιφερειάρχη Αττικής, την Τετάρτη 03/08/2016 όπου ο εκπρόσωπος της παράταξής μας επισταμένως και με μεθοδικότητα παρενέβη και κατέδειξε τα παρακάτω θέματα:

  -Συζητήθηκε εκτενώς το θέμα των επιφυλακών και της εργασίας στα όρια της εξουθένωσης των συναδέλφων και έντονα επισημάνθηκε το να μην γίνεται κατάχρηση του μέτρου της επιφυλακής.

  -Για το θέμα της ελλιπούς διοικητικής μέριμνας-τροφό σε μεγάλης έκτασης δασικές πυρκαγιές, υπήρξε η διαβεβαίωση ότι δεν θα εμφανιστούν ξανά φαινόμενα έλλειψης νερού και τροφίμων για τους συναδέλφους που επιχειρούν στο μέτωπο της πυρκαγιάς, καθώς και πιστή εφαρμογή των κατά τόπους σχεδίων διοικητικής μέριμνας.

  -Επίσης το θέμα της μετεγκατάστασης του Πυροσβεστικού Συνεργείου, για λόγους υγιεινής και ασφάλειας των υπηρετούντων εκεί συναδέλφων, υπήρξε διαβεβαίωση-δέσμευση του κ. Περιφερειάρχη ότι έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αρμοδιότητός του, για την μετεγκατάστασή του καθώς και ότι τα όποια σχετικά εμπόδια ανακύπτουν, χρήζουν άμεσης λύσης.

  -Για το θέμα της έλλειψης μέσων ατομικής προστασίας ο κ. Περιφερειάρχης μας ενημέρωσε ότι βρίσκεται ο σχετικός διαγωνισμός στο στάδιο της αποσφράγισης των προσφορών.

  -Αναφορικά με το θέμα της καταβολής της αποζημίωσης των εκτός έδρας μετακινήσεων μας ενημέρωσε ότι τα μέχρι σήμερα κονδύλια που αιτήθηκε με προϋπολογισμό η ΠΕ.ΠΥ. Δ. Αττικής (ύψους περίπου 200.000 ευρώ) έχουν εγκριθεί και οι συνάδελφοι μόνιμοι και Π.Π.Υ. θα λάβουν κανονικά τις εκτός έδρας αποζημιώσεις τους.

  -Για το θέμα της στάθμευσης των δασικών περιπολικών σε περιοχές που έχουν ήδη καεί (7/30 στο πλάτωμα Καρέα) μας ενημέρωσε ότι ήδη το εν λόγω περιπολικό με εντολή του περιπολεί πλέον στο στρατόπεδο ΣΑΚΕΤΑ όπου και υπάρχει δασικός τομέας για φύλαξη.

  -Τέλος συζητήθηκε το κτιριακό θέμα του 7ου Π.Σ. Αθηνών, με σύμφωνη γνώμη του κ. Περιφερειάρχη για μετεγκατάστασή του σε καταλληλότερο κτίριο, εάν αυτό βρεθεί.

  -Επίσης στο Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Αττικής που ακολούθησε, εγκρίθηκαν ομοφώνως προσφορές – εκπτώσεις εταιριών και καταστημάτων, για τα μέλη του σωματείου, μέσω του site της Ένωσης, καθώς και μελλοντική επέκτασή τους με εκπτώσεις για τα μέλη σε πολλούς κλάδους του λιανικού εμπορίου.
Για την Α.Ε.Π.Π.
τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Αττικής

Κοτοπούλης Ιωάννης 
Μυλωνάς Ιωάννης 
Λογοθέτης Χρήστος0 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.