Δημοφιλή

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Κάλεσμα-Ανακοίνωση γiα την ένστολη διαμαρτυρία στη Δ.Ε.Θ. την 05/09/2014


Σε μια πραγματικά πολύ δύσκολη συγκυρία για το Πυροσβεστικό Σώμα όπου:                                                                                                                    
   
-  Ισοπεδώνονται  δικαιώματα και κατακτήσεις ετών κερδισμένα με αγώνες και θυσίες

          
     -  Η συγκυβέρνηση των εντολοδόχων συνεχίζει το καταστροφικό της έργο και με καθεστωτικές λογικές αδιαφορεί για τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και απαξιώνει  το επάγγελμά μας διαλύοντας δομές,ταμεία,κανονισμό μεταθέσεων,μισθούς.

     -  Συνεχίζονται η θυσία και ο πόνος  των πυροσβεστών στο βωμό του καθήκοντος με τους τελευταίους τραυματισμούς συναδέλφων να καταδεικνύουν την επικινδυνότητα         της εργασίας μας, τα κενά ασφαλείας του συστήματος και την προκλητική  αδιαφορία της εξουσίας επί σειρά ετών. 
Τα συγκεκριμένα περιστατικά ευχόμαστε να είναι  τα τελευταία στο μακρύ κατάλογο και  οι συνάδελφοί μας  να επιστρέψουν σύντομα γεροί και δυνατοί  στις οικογένειές τους και τις εργασίες τους.Η παράταξή μας  ποτέ δεν θα σπεκουλάρει και δει  σε τέτοια περιστατικά, και ανθρώπινα με σεβασμό και διακριτικότητα  θα βοηθάει όπου μπορεί.             
           
   -  Συνεχίζονται οι  ''άστοχες'' επιλογές των συνδικαλιστικών ηγεσιών στη συγκεκριμένη περίπτωση οσ' αναφορά το χρόνο της  κινητοποίησης,αλλά και γενικότερα η βελούδινη αντιμετώπιση του θέματος που γεννά σοβαρά ερωτήματα για την πραγματική στόχευση.                                                                                                                                                                                                                   
   Γι' αυτά και άλλα πολλά ΚΑΛΟΥΜΕ τους συναδέλφους να δώσουν βροντερό  παρών στη Θεσσαλονίκη την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5-9-2014 και ΩΡΑ  18:00 στο λευκό πύργο,καθώς εμείς οι εργαζόμενοι στο Πυροσβεστικό Σώμα και οι συνάδελφοι της Αστυνομίας και του Λιμενικού μαζί με την υπόλοιπη δοκιμαζόμενη κοινωνία έχουμε τη δύναμη και τη βούληση να στείλουμε ηχηρό μήνυμα ανατροπής στους ''σωτήρες'' της πατρίδας μας και τους υπονομευτές του κινήματος.                        

                                                                                                                                                                                                      Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  ΤΗΣ Α.Ε.Π.Π.


0 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.