Δημοφιλή

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Καταγγελία του Κατσαντά Κ Βασίλειου, Αντιπρόεδρο Ε.Υ.Π.Σ. Κέρκυρας προς τον Πρόεδρο της Ε.Υ.Π.Σ Κέρκυρας για τη μεταστέγαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο παλαιό Νοσοκομείο Κέρκυρας


Κέρκυρα 17 Ιαν. 2014 


   Καταγγέλω τον Πρόεδρο της Ε.Υ.Π.Σ Κέρκυρας Λάτσα Αλέξανδρο γιατί με την από 09/12/2013 απόφαση του Δ.Σ για την επίσημη απόδοση από την Διοίκηση προς την Ε.Υ.Π.Σ.Κέρκυρας επικαιροποιημένων σχεδίων που αφορούν την μεταστέγαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο παλαιό Νοσοκομείο Κέρκυρας ουδεμία ενέργεια έκανε. 

  Αντί αυτού ως όφειλε και υποχρεούταν να πράξει, θεώρησε σκόπιμο και πρέπον να συμμετάσχει την 16/01/2014 σε συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες και φορείς του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που τεχνηέντως προσπάθησε να αποκρύψει από όλα τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης. 

   Θεωρούσε και θεωρεί ο κ. Πρόεδρος με την στάση του και την πρακτική του ότι η λειτουργία του Σωματείου αποτελεί ενός ανδρός αρχή. 

   Έτσι αντιλαμβάνεται ο εν λόγω κύριος την λειτουργία των συλλογοτήτων και την προάσπιση των συμφερόντων των μελών της Ένωσης και κατ επέκταση του Πυροσβεστικού Σώματος. 

  Oι ενέργειες του είναι απαράδεκτες, αντιδημοκρατικές και δεν γνωρίζω ποιες υπόγειες διαδρομές ακολουθούν. 

   Η καταγγελία αποτελεί και μομφή προς το πρόσωπο του Προέδρου της Ε.Υ.Π.Σ. Κέρκυρας. 

   Τον καλώ άμεσα σε παραίτηση. 

  Καλώ τα μέλη της Ένωσής μας σε επαγρύπνηση για αποτροπή τέτοιων συνδικαλιστικών πρακτικών. 

    Καλώ τα μέλη της Ένωσής μας να συμπαραταχθούν με υγιείς δυνάμεις του συνδικαλισμού για την ανόρθωση του από πρακτικές που μέχρι σήμερα τον απαξιώσανε. 

Όλοι μας αξίζουμε ένα καλύτερο αύριο. Κατσαντάς Κ Βασίλειος 

Αντιπρόεδρος ΕΥΠΣ Κέρκυρας 

Τηλ: 6945706218


0 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.